Web based energy & asset monitoring

Interview: 9lives magazine

In de tweede editie van het recent vernieuwde magazine 9lives (voordien bekend als Gunk magazine) staat in de rubriek Forumtalk een interview met het team van Argus Technologies. We werken er na de kantooruren intussen al tien jaar vrijwillig als forumbeheerders van de grootste Belgische gaming community. Indien je dit magazine niet meer kon bemachtigen, kan je het interview hier nog nalezen.

Uiteraard staat er ook een mooie vermelding in naar Argus Technologies!

We willen via deze weg nog snel enkele ingeslopen foutjes verbeteren:

  • De globale ban van alle gebruikers van het forum was niet de oorzaak van een handmatige foute SQL query, maar een automatisch script (gemaakt door een stagair bij Telenet) dat slecht omging met een nickname met speciale tekens in.
  • Onze ex-Community Leader beweerde niet dat hij daar een screenshot van had, maar er circuleerde af en toe een screenshot op het forum waarin DrPepper ook gebanned was, wat tot grote hilariteit leidde bij onze bezoekers.
  • De nickname van onze ex-collega is Zorbapol, en niet Sorbapol.
  • Er waren nog een stuk meer bekende namen die we wensten te eren in het artikel (wij vergeten uiteraard niemand), maar deze werd op de deadline nog ingekort door de eindredacteur van dienst.

Alvast bedankt aan onze 9lives collega’s van het redactieteam om dit mogelijk te maken.

9lives magazine - September 2012

Bron: 9lives magazine – September 2012

1 Comment

  1. Erycius Puteanus

    massprune ftw :’)

© 2022 Argus Technologies

Theme by Anders NorenUp ↑