Na anderhalf jaar trouwe dienst aan de ingang van de incubator/wetenschapspark Greenbridge heeft het team van Argus Technologies de “Power-Link PowerMonitor” vervangen door zijn trotse opvolger, de “Argus InfoMonitor“.

De grootste verandering die al snel in het oog springt is de overstap van één scherm met alle informatie (8 energiemeters waarvan 4 PV installaties en 4 windturbines van op de Greenbridge parking, meteo en bijhorende grafieken) naar een afwisseling tussen een achttal pagina’s met gegroepeerde statistieken en diverse informatie.

Deze aanpassing kwam als gevolg van de extra statistieken van het nieuwe SWT Field Lab dat volgende week officieel geopend wordt en zorgt voor 6 (en later maximaal 10) extra windturbines en meteo gegevens. Ook worden de actuele statistieken van het zonnepanelenproefveld van de Hogeschool West-Vlaanderen vermeld en met onze gegevens vergeleken. Op de aparte meteo pagina staan nu ook weersvoorspellingen voor de komende 10 dagen. Als extra zijn er informatiepagina’s over Greenbridge (overzicht van de kantoren, bezetting van de vergaderzalen, meetings en wifi gegevens voor gasten), Power-Link en The Energy Box (korte informatie, laatste nieuws en één nieuwsitem in de kijker) en Argus (een map met de Belgische vestigingen en de actuele totale opbrengst).