dashboard_smaller

De Argus EnergyMonitor is een webgebaseerd, merkonafhankelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket bedoeld voor het beheer van energieverbruik, energieproductie en gerelateerde parameters. Het is ons belangrijkste product gebaseerd op ons Argus platform.

De software is compatibel met vrijwel alle systemen die data via een digitale connectie kunnen versturen (energiemeters, gebouwbeheersystemen, dataloggers, …). Via uw PC, laptop of smartphone hebt u uw energiedata steeds aan de toppen van uw vingers.

Geavanceerde, instelbare analyses zorgen ervoor dat u helder inzicht in uw data krijgt en op tijd verwittigd wordt wanneer iets (dreigt) mis te gaan. Uw rapportering wordt geautomiseerd zodat u tijd en geld bespaart.

De EnergyMonitor beperkt zich niet tot energiedata, maar kan alle denkbare data verwerken, analyseren en visualiseren.  De software is eenvoudig uitbreidbaar met functies op maat van uw onderneming of proces.

graph

De Argus EnergyMonitor biedt krachtige en dynamische basisvisualisatie van uw energiedata, en dit zonder beperking op het aantal datapunten of parameters.

dash

Een dashboard biedt u in één oogopslag een blik op de toestand van uw onderneming, waar u kunt verder klikken naar analyserende grafieken.

heatmap

Onze heatmap biedt u een begrijpend inzicht in uw verbruiksprofiel en stelt u in staat snel sluipverbruiken te identificeren.
monotone

Het monotoondiagramma biedt u dan weer de mogelijkheid om uw piekverbruik en baseload te kwantificeren.

Krachtige regressieanalyses laten u toe om vrij uw eigen energieprestatie-indicatoren te definiëren, ook op basis van dynamische en realtime data zoals productie-output of kantoorbezetting.

Omdat u ook niet altijd met uw energiedata bezig kan zijn kan u geavanceerde regels instellen die de data voor u analyseren. Worden bepaalde drempels overschreden of dreigt iets mis te gaan krijgt u hier melding van. Eenmaal geconfigureerd kan het Argus platform met andere woorden een aantal taken van u overnemen.

Indien u meerdere plants of installaties wenst te monitoren is al deze functionaliteit uiteraard beschikbaar om vergelijkende side-by-side analyses uit te voeren.

 LitePremiumPro
Automatische/manuele data ingavegreentickgreentickgreentick
Data visualisatiegreentickgreentickgreentick
Gasconversie (m³ naar kWh)greentickgreentickgreentick
Energiedata analysegreentickgreentick
Financiële analysegreentickgreentick
Foutregels/actiesgreentickgreentick
Rapporteringengreentickgreentick
Data exportgreentickgreentick
Multisite analysegreentick
Beheersrechtengreentick
API toeganggreentick
Reselling/rebrandinggreentick

De Argus EnergyMonitor wordt op licentiebasis ter beschikking gesteld en is beschikbaar in verschillende licentietypes.

De Pro licentie laat u toe de software te rebranden. Dit wil zeggen dat u de software onder uw eigen naam kan resellen als tool in uw portfolio.